Palvelut

Etusivu > Palvelut

HRHelp on fiksun rekrytoinnin asialla.

Tarve lisäkäsille, mutta mistä ja miten löydän oikean osaajan?

Me olemme ammattilaisia osaamisen tunnistamisessa. Säästämme aikaasi rekrytointiprosessissa ja etsimme sinulle parhaat osaajat.

Me olemme ammattilaisia osaamisen tunnistamisessa. Säästämme aikaasi rekrytointiprosessissa ja etsimme sinulle parhaat osaajat.

StudentHelp opiskelijan apuna elinikäisessä oppimisessa.

Oppiminen on kaikkien oikeus. Kaikissa meissä on vahvuuksia. Me autamme tunnistamaan ja sanoittamaan opiskelijoiden potentiaalia.

Haluamme, että jokainen löytää oman oppimispolkunsa ja -tapansa. Meillä on kokemusta opiskelijoiden osaamisen tunnistamisesta ja hyödyntämisestä opinnoissa ja niiden jälkeen.

Työntekijöiden tuki irtisanomistilanteessa.

Muutostilanteet voivat olla pelottavia ja niihin voi takertua. Uniikkiuran tuki työntekijöille irtisanomistilanteessa on samanaikaisesti ratkaisukeskeistä ja tukevaa. Palvelu tuodaan ihmisen lähelle, vaikka siinä hyödynnetään moderneja työkaluja ja tiedostetaan työmaailman uudet tuulet.

Esimerkkejä palveluistamme: osaamisen tunnistaminen ja sanoittaminen, yksilöllinen sparrauskeskustelu + ura- ja työnhakusuunnitelma, työnhaun asiakirjat ja sosiaalisen median profiilit, piilotyömarkkinat ja piilotyöpaikkoihin haku, itseluottamus ja itsetunto työnhaussa. osaamisen markkinointi ja myynti, haastatteluun valmistautuminen ja haastattelutilanne.

HRHelp auttoi meitä tunnistamaan yrityksemme todelliset osaamistarpeet.

HRHelp on työntekijän kokoinen digitaalinen työkalu, joka palvelee koko organisaatiota. Työnhakija ja työntekijä kartoittavat sen avulla osaamisiaan niiden vahvuuden ja kiinnostavuuden mukaan.

Autamme mielellämme!

Koetko tarvitsevasi apua työelämässä tai rekrytoinnissa?