Menu Sulje

Palvelut

Rekrytointi

Rekrytoinnin ja työnantajuuden kehittämissuunnitelmat

Liiketoiminnan kehittäminen

Liiketoiminta

Liiketoiminnan kehittäminen ja konsultointi

Jatkuva oppiminen

Jatkuva oppiminen

Työvoiman kohtaantoon ja jatkuvaan oppimiseen liittyvät kehittämisprojektit ja selvitystyöt

Työnhaun konsultointi

Työnhaku

Ura- ja työnhakukonsultointi

Valmennukset ja luennot

Valmennus

Valmennukset ja luennot

TYÖLLISTÄ TAIDOLLA -PALVELU

Tarvetta lisäkäsille, mutta mistä ja miten löydän osaajan? Työnantajuuden ABC?

Maksuttomassa Työllistä taidolla -palvelun tavoitteena on auttaa mikroyrityksiä työvoiman hankinnassa (opiskelija, keikkatyöntekijä, palkkatyöntekijä, vuokratyöntekijä, kevytyrittäjä tai alihankkija) sekä neuvoa työnantajuuteen liittyvissä asioissa yrityskohtaisen tarpeen mukaan räätälöidysti.

Palvelun kohderyhmä ja sisältö

Palvelun kohderyhmänä on kaikki Suomessa toimivat alle 5 vuotta toimineet ja maksimissaan 5 henkilöä vakituisesti työllistävät yritykset yritysmuodosta riippumatta. Oleellista on, että yritys hyötyy konkreettisesta avusta ja neuvoista työvoiman hankinnassa heti tai pidemmällä jänteellä. Palvelutarpeena voi olla myös vain työnantajana toimimiseen liittyvät asiat: byrokratia, palkkaus, työhyvinvointi, perehdytys tai osaamisen kehittäminen.

Palvelu on valtakunnallinen ELY-keskuksen ja TE-toimiston organisoima palvelu ja toimin siinä palvekutuottajana. Palvelu sisältää alkukartoituksen ja 3-5 tunnin sparrauksen sekä konkreettisen toimintasuunnitelman. Autan yrityksen palvelutarpeen mukaan step by step eteenpäin. Lisäksi saat käyttöösi kattavan materiaalipankin itsenäiseen tiedonhakuun.

Kuinka pääsen mukaan palveluun?

HRHELP ON FIKSUN REKRYTOINNIN ASIALLA

Tarvelisäkäsille, mutta mistä ja miten löydän oikean osaajan?

Olemme ammattilaisia osaamisen tunnistamisessa. Säästämme aikaasi rekrytointiprosessissa ja etsimme sinulle parhaat osaajat.

HR-puhelin

STUDENTHELP OPISKELIJAN APUNA ELINIKÄISESSÄ OPPIMISESSA

Oppiminen on kaikkien oikeus. Kaikissa meissä on vahvuuksia. Me autamme tunnistamaan ja sanoittamaan opiskelijoiden potentiaalia.

Haluamme, että jokainen löytää oman oppimispolkunsa ja -tapansa. Meillä on kokemusta opiskelijoiden osaamisen tunnistamisesta ja hyödyntämisestä opinnoissa ja niiden jälkeen.

TYÖNTEKIJÖIDEN TUKI IRTISANOMISTILANTEESSA

Muutostilanteet voivat olla pelottavia ja niihin voi takertua. Uniikkiuran tuki työntekijöille irtisanomistilanteessa on samanaikaisesti ratkaisukeskeistä ja tukevaa. Palvelu tuodaan ihmisen lähelle, vaikka siinä hyödynnetään moderneja työkaluja ja tiedostetaan työmaailman uudet tuulet

Esimerkkejä palveluistamme: osaamisen tunnistaminen ja sanoittaminen, yksilöllinen sparrauskeskustelu + ura- ja työnhakusuunnitelma, työnhaun asiakirjat ja sosiaalisen median profiilit, piilotyömarkkinat ja piilotyöpaikkoihin haku, itseluottamus ja itsetunto työnhaussa. osaamisen markkinointi ja myynti, haastatteluun valmistautuminen ja haastattelutilanne.

HRHelp auttoi meitä tunnistamaan yrityksemme todelliset osaamistarpeet.

HRHelp on työntekijän kokoinen digitaalinen työkalu, joka palvelee koko organisaatiota. Työnhakija ja työntekijä kartoittavat sen avulla osaamisiaan niiden vahvuuden ja kiinnostavuuden mukaan.